Renovated the IND Headquarters!

Back in April we published Brick by Brick, a declaration of war on our very own shop. After 30 years of use the end goal was to give back to the structure that helped bring all of our ideas to fruition. Beginning with the service entrance and main office we wanted to provide a clean, modern, and above all calm environment to our customers. As car enthusiasts all of us understand the attachment of a owner to his or her vehicle and in the context of renovation we wanted ensure the both clients were equally comfortable. This week we have completed the remodeling phase of our shop’s second office and are very proud of the result. We hope our clients and visitors love it also!

          

Advertisements

One Comment on “Renovated the IND Headquarters!”

  1. Marco says:

    Looks great fellas nice work!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s